English Language
   
 
 
   
 
 
 
   

SO: Sa stavom

Od devedesetih godina, So...? With Attitude održava djevojke mirišljavim našom širokom ponudom pristupačnih deodorant sprejeva i toaletnim vodama. Danas smo višestruko nagrađivana kompanija, prisutna u preko 30 zemalja i na pet kontinenata - i nastavljamo dalje! Bilo da volite svoje mirise da budu blagi ili preferirate nešto prelijepo odvažno - sa izborom od preko 20 različitih mirisnih linija - zagarantovano je da ćete pronaći So...? miris koji odgovara vašem stavu.

 
 

Verona: Profesionalci za proizvode

Verona Products Professional je osnovana 2003. godine. Tom trenutku su prethodile godine iskustva ostvarenog na svjetskom tržištu, zahvaljujući kojem je kompanija brzo postala ozbiljan takmičar u oblasti kozmetike. Proizvodimo kozmetiku za šminkanje, kožu i njegu tijela, bojanje kose, kao i njegu i stilizovanje kose i mirisne proizvode. Verona Proudcts Professionals je takođe i proizvođač Private Label-a.

   
   

Uroda: Masovni mirisi

URODA Polska (ranije poznata kao Bi-es Polska) je osnovana 1996. godine i trenutno je jedan od najvažnijih poljskih proizvođača parfema. Kompanija proizvodi i distribuira kozmetičke proizvode kao što su parfemi, toaletne vode, losioni za poslije brijanja, deodorant-sprejeve i mirisne deodorante.


 
 

Levante: Italijanska moda čarapa i štrampli

Zbog naše naklonosti ličnoj njezi i ljepoti, Vimkop takođe zastupa italijansku robnu marku Levante, sa svojim čarapama i tajicama. Prekrasan kroj i osjećaj savršene udobnosti, u kobinaciji sa predivnim italijanskim stilom i neočekivano dobrom cijenom, čine ovu marku savršenim izborom za modne odjele u hipermarketima. Vimkop je uspješno uveo Levante u vodeće maloprodajne lance u BIH, uključujući Bingo, Delta Maxi i Mercator.

   


f