English Language
   
 
 
   
 
 
 
 

Profesionalni alati i proizvodi za njegu kose

Osnovna djelatnost Vimkopa je bila snabdjevanje profesionalnih frizera i frizerskih salona alatima i proizvodima za njegu kose. Od opreme i namještaja za salone do fenova, profesionalnih boja, šampona i ostali proizvoda za njegu kose - posjedujemo veliko iskustvo sa ovim grupama proizvoda, zastupajući robne marke poput Wella Professional; Bamelux oprema za frizerske salone; Cerena makaze; mašinice, fenovi i alati za stilizovanje proizvođača Wahl, Moser, Oster, Ceriotti i Ermila.

 

 
   

EuroStil: Potrošačka oprema za kosu

Kao dodatak profesionalnom segmentu, Vimkop koristi stečeno znanje da distribuira i lepezu potrošačkih proizvoda za njegu kose kroz glavne maloprodajne kanale. EuroStil asortiman proizvoda smo prvo uveli u Delta Maxi hipermarkete. Tokom narednih 10 godina smo proširili distribuciju, koja sada uključuje većinu vodećih lanaca hipermarketa u Bosni i Hercegovini, kao što su Mercator i DP marketi. Kao ekskluzivni distributer za BIH, upečtaljivo promovišemo EuroStil na glavnim pozicijama u ovim vodećim lancima hipermarketa.

 
  Premium robne marke za djecu

Vimkop je distributer broj jedan za Hello Kitty i Disney licencirane proizvode, uključujuči i Hannah Montana, Cars i Spider-Man. Stvorili smo odličan izbor različitih proizvoda ovih popularnih robnih marki u oblasti kupki i proizvoda za tuširanje, šampona, ali i deodoranata i papirnog programa. Za ove proizvode obezbjeđujemo najbolje pozicioniranje na rafama svih velikih lanaca supermarketa i hipermarketa u BIH, kao i najvećih drogerija i lanaca kozmetičkih prodavnica - DM Drogerie Markt i CM Cosmetics Market.

   
    WorldCart maramice

Ovako volimo da budemo definisani - originalna italijanska kompanija po mjestu rođenja, ali svjetska po izrazu, odvažno i važno preduzetništvo koje je specijalizovano za proizvodnju papira za jednokratnu upotrebu. Preciznost, brzina i vještina proizvodnje i usluge. A zatim i konstantan koncept inovacije. Ovo su vrijednosti koje oduvijek ispirišu World Cart-ove korake.

 
 

Eurosirel: Sve-italijanski kvalitet

Eurosirel je italijanska kompanija, među vodećim Evropskim proizvođačima medicinskih i proizvoda za prvu pomoć. Pažnja za zahtjevima klijenata u domenu usluge i konstantno ažuriranje sertifikata za proizvode i proizvodni proces po EC strandardima - to predstavlja dodatnu vrijednost Eurosirel kvalitetu, potpuno proizvedenom u Italiji. Eurosirel ima široku, modernu i inovativnu liniju proizvoda.


 

 
   

Becutan i ostali proizvodi Alkaloida

Becutan šamponi, kupke i proizvodi za njegu dječije kože pružaju odličan odnos cijene i kvaliteta i, s obzirom na privlačne cijene, zauzimaju čvrstu poziciju na teritoriji cijelog Balkana. Nakon preuzimanja brige za distribuciju Becutana i nekoliko drugih Alkaloidovih robnih marki u Bosni i Hercegovini, Vimkop je pomogao u ostvarenju povećanja prodaje, čak petostruko, za samo pet godina, a uspješan rast se još uvijek bilježi u svim maloprodajnim kanalima u državi.

 
  Annyer: Osjećajte se avantgardno

Annyer je osnovan 1985. godine i od tada je postao mjesto gdje iz iskustva, znanja, inovacije i strasti proizilaze visokokvalitetni proizvodi za njegu kose, boje za kosu, stilizovanje kose i proizvodi za njegu kože. Tokom godina, okupili smo i zadržali neke on najbistrijih, talenovanih i iskusnih ljudi u ovom sektoru i razvili široku paletu proizvoda, vodeći brigu o vašoj ličnoj njezi i potrebi za uljepšavanjem.